Grand Deniz Restoran Camping (Merkez,Van)

Artos Dağının asi duruşunun güzelliğiyle Van gölünün eşi olmayan maviliğinin kesiştiği yerde olan Grand Deniz Tour & Restaurant, 20.000 m2 alanı ile şehrin en büyük ve en kaliteli restaurantı.

Van gölünün eşsiz manzarasının derhal kıyısında, çağdaş, şık iç ve dış mekânı ile yerli ve yabancı misafirlerin ilk tercihidir.

Grand Deniz,1000 kişilik açık ve 400 kişilik kapalı restaurant, bar & lounge bölümü,30 kişilik tekne restaurant ve 1000 enstrumanlık otoparkı ile Van’ın en gözde mekânı.

Muhteşem Van gölü ve Artos dağı manzaralı bir aden bahçesi olan Grand Deniz, mönü ve konsepti ile Van gölü kıyısındaki en seçkin tek mekândır.

Grand Deniz sabah saat 07.30’da “Van Kahvaltı” mönüsü ile servis vermeye başlayıp, öğle ve akşam ‘gün boyu’ mönüsü ile servislerine devam ediyor.

Ustalaşmış hizmet anlayışıyla ve geleneksel misafirperverliğinin en güzel örneklerini, özenle seçtiğimiz leziz bölgesel yemeklerimizi tadabileceğiniz özel bir yerdir.

Konaklama

Karavanlar ve diğer gruplar için denize nazır ve güvenli kamp bölgeleri, WiFi, duşlar ve kampçılar için çadır alanları.

Tekne Turları

Ahtamar Adası

Çarpanak Adası

Kuzu Adası

Altınsaç (Kansaq) ölüdeniz

Deveboynu Yarımadası

Mavi Göl turları

Van gölünün mavisini duymak, yöremizin tarihi güzelliklerine yolculuğa çıkmak ve doyasıya bir tekne gezisinin keyfinı çıkarmak istiyorsanız, Grand Deniz Tour & Restaurant’a uğramanız yeterlidir.

Mavi Tur gezileri, yörenin naturel güzelliklerine biraz daha yakın bulunduğunu hissettirir size, dağlar göle birazcık daha yakınlaşırcasına durur, maviyle yeşilin kaynaşmasına adeta tanık olmuş olursunuz. Ayrıcalıklı bir keyif için, Grand Deniz Tour & Restaurant’a uğramanız yeter.

Yiyecek & İçecek

Otantik olarak düzenlenmiş tüm mekânlarda; birbirinden leziz tatların bulunduğu Aziyade Restaurant, zamanı Kahve, Nargilevi ve Yeşil Cafe’de her mevsim, günün her saatinde stresten uzak, huzurlu bir zaman geçirebilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızı ağırlayabileceğiniz bu mekânların her biri, size İstanbul’u daha çok sevdirecek, unutulmaz anlamış olur yaşatacaktır.

Kışın toplam 500 kişilik kapalı alan, yazın ise 1100 kişilik açık alanlarda sabah 07:00-01:00 arasında hizmet verilmektedir. Tesislerimizde; sabah kahvaltısı, öğlen ve akşam yemekleri dışında her saat yemek, aperatifler, pastane ürünleri, tatlılar, mantı ve gözleme, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri ile mevsimlik taze meyve suları sunulmaktadır.

Ek olarak düğün, nişan, özel günler ve toplantılarınız için rezervasyon yapmış oldurabileceğiniz Pierre Loti Tepesi’nde çayın ve Türk Kahvesinin nefis tadını başka aslabir yerde bulamayacaksınız.


Grand Deniz Restoran Camping Fotoğrafları



Grand Deniz Restoran Camping Adres ve Yol Tarifi

  • Grand Deniz Restoran Adres : Karşıyaka, hişet 2 sokak, 65700 Gevaş/Van
  • Grand Deniz Restoran Telefon : —
  • Grand Deniz Restoran Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.

Bunları da Sevebilirsiniz;

Yorum bırakın