Havasu Park Hotel ve Kamp Alanı (Kumluca,Antalya)

Yaz-Kış Dinlenme Yenilenme MolasıKeşfetmek, Yeniden Yaratmak ve Yaşamak için…!Öyle anlar öyle yerler vardır ki doğru zaman, doğru yer olduğunu hissedersiniz. Birisi söylediğinden ya da bir yerde okuduğunuzdan değil. Sadece hissedersiniz…

Kiminizin çocukluğunda, gençliğinde yani hayatımızın daha önceki dönemlerinden birinde gittiğimiz sıcacık samimi, deniz-orman kokan küçük yerler vardı ya. Yarı amatör lokantaları, taze sağılmış sütleri, daha soğumamış yumurtaları, kendi yaptıkları sızma zeytinyağları ve bunlarla yapılmış nefis yemekleri vardı ya.

Basit ama temiz odaları olan, Ahmet-Mehmet abiler, Ayşe-Fatma ablalar, amcalar-teyzeler vardı ya…

Hani artık yoklar ya…

Birden kayboldular ya… Yerlerine tatil köyleri, 5* oteller, özenti restaurantlar yapıldı ya…

Abiler-ablalar, teyzeler-amcalar yerine sizden 3-5 para daha nasıl kazanırız bakışlı insanlar türedi ya…

İŞTE BİZ bu yenileri sevmiyoruz..!

İŞTE HavaSu, O YÜZDEN HALA O ESKİ HAVADA VE ÖYLE KALACAK..!!

Yani 2004’den beri bildiğiniz eski ismiyle HavaSu Köy / HavaSu Kamp, 2012-2015 arası verilen moladan sonra HavaSuPark olarak, Nur, Haluk ve Tülay, Ümit ile eskisi gibi devam ediyor.

5 Eylül 2004 tarihinde resmen faaliyete geçen HavaSuPark (eski adıyla HavaSu Köy), Nur ve Haluk Sağlamer tarafından yumurtlanmıştır. İyiki de yumurtlamış mıyız? Daha önce gelenler, bizi tanıyıp ortamı görenler öyle diyorlar… (Buraya gülücük koyacaktık ama herkes kendi gülsün isterse).

HavaSuPark ilk gelenler için başta; “bu ne yahu, tüm konuklar arkadaş herhalde, toplanıp gelmişler galiba” izlenimi bıraksa da ilerleyen dakikalarda kendilerini de o arkadaş grubunun bir parçası olarak bulduklarında biraz duygu dalgalanması geçirmiyor değiller. Bu travma için özür dilemiyoruz..! (Buraya da bi gülücük yakışırdı ama neyse).

İlk birkaç saat içinde küçüklerimiz için abi/abla, akranlarımız için Nur/Haluk, büyüklerimiz içinse, Nur-Haluk’tan, oğlum-kızım’a hatta evladım’a uzayan bir evrim geçirdiğimiz de doğrudur.(nakarat).

En çok duymayı sevdiğimiz şeyler,
-Burası sitedeki fotoğraflardan daha güzelmiş.
-Mmmm nefis, bunun tarifini verir misin?
-10 yıl önce gelmiştik ya, orada tanıştıklarımızla hala görüşüyoruz…
-Aman yarabbi, burası balık kaynıyor…
-Bu koyları keşfetmemiş olmaları çok iyi…
-3 gündür buradayız ama 15 gün tatil yapmış gibi hissediyoruz…
-Aaa, bunu yapmak bu kadar kolay mıymış…
-Her şey ne kadar doğal ve güzel…
-Buraya gelenleri/gelecekleri nasıl böyle uyumlu kişilerden seçiyorsunuz?
-İnanmıyorum bütün bunları siz mi yaptınız?
-Hey, burası müze gibi…

Kısaca, biz şöyleyiz/böyleyiz reklamı yapmaktansa misafirlerimizin ağzından duyduklarımızı aktararak bizim hakkımızda, HavaSuPark hakkında bir fikir sahibi olmanızı sağlamaya çalışacağız.

Aklımıza geldikçe ekleyeceğiz… Şu anda bir site yenileme çalışması içindeyiz ve tecrübesi olanlar bilir ki çok sıkıntılı bir iş…

Önemli:
-Denize uzaklığımız 3,5 km’dir. Yürüyerek 15 dakikada gidilip, 1,5 saatte dönülür, malum, biraz yokuştur. Ancak kendi aracınızla yada giden birileriyle kumsala kadar ulaşma imkanınız var. Lütfen bunu dikkate alıp geliniz, aksi taktirde deniz kenarı sanıp gelenlerin tatili zehir olmasın diye size deniz kenarı otel arayıp, götürüp yerleştirmek zorunda kalıyoruz.
-Aracınız yoksa, bir tane kiralamanız tavsiye olunur. Arazi taşıtı kiralamak keyfinize kalmış ancak, çevrede gezilecek tüm yerlere otomobille gidebilirsiniz.
-Yakın çevrede bakkal-çakkal olmadığı için araçsız gelecekseniz tedarikli olunuz.
-Gelirken spor kıyafet ve ayakkabılarınızı, mayonuzu, plaj havlunuzu, terliğinizi ve iyi niyetinizi getirmeyi unutmayınız.

DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ

HavaSuPark’tan başlayarak, orman içi yürüyüş yollarını takip ederek, Gagai ve Melanippe Likya antik kentlerine, Gelidonya Fenerine, Korsan koyu, Kazanova, Kargılıdere koyları ve Aktaş sahiline ulaşmak mümkün. Yürüyüşleri ya oluşan grupla veya kendiniz yapabilirsiniz.

BALIK AVI & TEKNE TURU

Kendi teknemizle, sadece HavaSuPark’ta konaklayanlara özel, makul bir ücret karşılığı tekne turu, balık avı, muhteşem bakir, sadece tekneyle ulaşılabilen koylarda yüzme-güneşlenme turu yada hepsi bir arada turuna katılabilirsiniz. Teknemiz kaptan + 3 kişilik olup turlar tamamen özeldir.

SANAT ÇALIŞMALARI

Nur Sağlamer eşliğinde resim, takı, halk oyunları ve amatör müzik çalışmalarına katılabilirsiniz.

ÇADIRLI VE KARAVANLI KONAKLAMA

Kendi çadırınız veya karavanınızla gelmeniz halinde de HavaSuPark’ta konaklayabilirsiniz.

SPOR

HavaSuPark bünyesinde, masa tenisi, voleybol, badminton oynama imkanı var. Ayrıca açık yüzme havuzumuz son derece sağlıklı bir biçimde yüzmenize/güneşlenmenize olanak sağlar.


Havasu Park Hotel Fotoğrafları


Havasu Park Hotel Tanıtım Videosu


  • Havasu Park Hotel Adres : Yenicepınar, 07390 Kumluca/Antalya
  • Havasu Park Hotel Telefon : +905357905994
  • Havasu Park Hotel Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.

Bunları da Sevebilirsiniz;

Yorum bırakın