Engin Pansiyon Camping (Çıralı,Antalya)

 

Engin Pansiyon toplam 6 klimalı odası ile gizli cennet çıralı da bulunmaktadır. Çıralı bölgesini kısaca tarif edecek olursak, bir tarafı olympos, bir tarafı antik yanartaş dağıyla ve ön cephesi koruma altına alınmış kaplumbağaların(caretta caretta) yumurtlama bölgesi olan 3.5 km uzunluğundaki çıralı sahili bulunmaktadır.

Sessiz sakin huzurlu bir ortamda kendinizi kendi evinizde hissedebileceğiniz portakal limon ve dut ağaçların içersine kurulmuştur. Mütevazi aile bireylerinin işlettiği bahçesinde hamak köşk ve sedirlerde huzuru bulabileceğiniz ikinci adresinizdir.

Bir yılın tüm yorgunluğunu üzerinizden atabileceğiniz. Tüm odaları bahçe içersine dağıtılmış olup, bütün odalarında duş ve tuvalet mevcuttur.

Ön cephesi tamamen boş olup denize uzaklığı 150 metre mesafededir. Kahvaltı servisi pansiyonumuzu bahçesinde, dut ve zakkum ağaçlarının altında kuş sesleri içinde yapılır, öğle ve akşam yemekleri için istekleri not ettirmek yeterlidir.

Antalya Şehirlerarası Otogardan her 15 dakikada bir Finike, Kaş yönüne minibüs kalkmaktadır, Çıralı kavşağından inilip orada bekleyen dolmuşların biriyle Çıralıya gelinir, ve dolmuş sürücüsüne Engin pansiyona gitmek istiyorum dediğinizde güzel bir tatilin başlangıç yerine getirilirsiniz.

Geniş bahçemiz içerisinde yer alan kamp alanımızda çadır ve karavan ile konaklayabiliyorsunuz. İster kendi çadır veya karavanınız ile istersenizde bizim çadırlarımızda konaklama imkanına sahipsiniz. Çıralı’da Camping (kamp alanı) için işletmemizde wc, duş (gün ısı ile sıcak su), çadır, buz dolabı ve masalar misafirlerimizin hizmetindedir. Camp alanımız denize 150 metre olup, yürüyerek 2-3 dakika mesafededir. Çıralı’da Camping (çadır,karavan) alanının ayrıcalıklarını Engin Pansiyon & Camping kalitesiyle yaşayın.

Engin Pansiyon Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, oda konaklama 180 TL.

Engin Pansiyon Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, sıcak su, Wi-Fi, çamaşır yıkama hizmeti, buzdolabı, ateş yakılabilir alan, denize girilebilir alan.


Engin Pansiyon Camping Fotoğrafları


Engin Pansiyon Tanıtım Videosu


Engin Pansiyon Camping Adres ve Yol Tarifi

  • Engin Pansiyon Camping Adres : Ulupınar Mahallesi Sahil Yolu, Çıralı Sk, 07980 Kemer/Antalya
  • Engin Pansiyon Camping Telefon : +902428257026
  • Engin Pansiyon Camping Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.

Bunları da Sevebilirsiniz;