Olympos Mocamp (Kaş,Antalya)

1983 yılından bu yana derin tecrübesiyle, aile ortamının sıcaklığında, doğa ile içiçe, cennetten bir parçaya konuk olmak istemez misiniz?

Kampımız, Kaş-Kalkan yolu üzerinde şehir merkezine 2 KM uzaklıkta doğa ile içiçe ve denizin hemen yanı başında yer almaktadır.. Turizme gönül vermiş ekibiyle Kaş’ın pırıl pırıl denizi ve yemyeşil ormanı arasında kalmış bir tatil mekanıyız. Sizlere Kaş’ın tüm güzelliği ile beraber eşsiz bir tatil keyfi yaşatmak için tüm olanaklarımızla sizleri bekliyoruz.

Karavan ve çadır yerleriyle, çevresi çiçeklerle donatılmış 12 ve 15 metrekarelik bungalovlarıyla, pırıl pırıl deniziyle, tertemiz plajı, nefis yemekleri ve konuseverliğiyle size mükemmel bir tatil sunuyor. 2 ve 3 yataklı bungalovlar; duş,klima ve tuvalet içermektedir. Çadır ve karavan alanlarında her yıl pek çok yerli ve yabancı konuk ağırlanmaktadır. Yeşil ve mavinin buluştuğu, günü huzur ve keyifle geçirebileceğiniz plaj ise kampla iç içedir.

Kaş Hakkında

Kaş köyleri edinilen belge ve buluntulara göre, Lykia medeniyetinin en önemli bölgesidir. Teke yarımadası sahillerinin M.Ö. 6 bin yılı öncesinden beri iskan edildiği bilinmektedir. Kas arazi kesiminin batisinda ve denize bakan bir tepede kurulmustur. Şehir daha sonra genişlemiş ve kuzeybatıya dogru büyümüştür. Kaş’ın doğu ve kuzeyinde yer alan dağlarda birçok kaya mezarı bulunmaktadır.

Lykia yazılarını taşıyan kaya mezarlari “Ionik” tarzda şekillendirilmiştir. Kaş’ın eski ismi Antiphellos’tur. Bu isimden de anlaşılacağı gibi şehir bir Lykia şehridir.

Kaş; yüzölçümü 2231 km kare olan bir ilçedir. Batıda Esen Çayi ile Fethiye’den (Muğla) ayrılır. Doğuda Kale (Demre)’ye kuzeyde ise Elmalı ilçesine komsudur. Antalya’ya 168 km. mesafede ve Akdeniz’de ise Meis adası ile karşi karşıya olup, bu ada vasıtasıyla Yunanistan ile komşudur. Kaş’ın sahil uzunluğu 70 km civarındadır. Kaş’ta Akdeniz iklimi hüküm sürer. Yazları sıcak ve kurak, kışları ılık ve yağışlıdır. Deniz seviyesinden 700 m. yüksekliğe kadar Akdeniz iklimi etkisi görülür. Yüksek kesimlerde ise karasal iklim etkisindedir.

KONAKLAMA

Apart

15-20 metrekare genişliğindeki ağaç evler (bungalovlar), içinde; mutfak, duş,tuvalet,klima, mini buzdolabı,fırın çamaşır makinası, TV, üçer kişilik yataklarıyla tatilcilerin hizmetine hazırdır. Doğanın içindeki konu ile yeşilin tadına varacak güne kuş sesleriyle merhaba diyeceksiniz. Ayrıca ağaç evler (bungalovlar), plajımıza da çok yakın bir alan içersinde bulunmaktadır.

Ağaç evler’in (bungalovlar) önünde bulunan ufak bahçeleri sayesinde de hem akşam yemeklerinizi açık hava altında yiyebileceksiniz. Yeşil ve mavinin kesiştiği yerde kurulmuş olan bu doğa ürünü evlerde yaşayacağınız eşsiz tatil deneyimi unutamayacaksınız.

Bungalow – Ağaç Ev

12-15 metrekare genişliğindeki ağaç evler (bungalovlar), içinde; duş,tuvalet,klima, mini buzdolabı,TV, ikişer ve/veya üçer kişilik yataklarıyla tatilcilerin hizmetine hazırdır. Doğanın içindeki konu ile yeşilin tadına varacak güne kuş sesleriyle merhaba diyeceksiniz. Ayrıca ağaç evler (bungalovlar), plajımıza da çok yakın bir alan içersinde bulunmaktadır.

Ağaç evler’in (bungalovlar) önünde bulunan ufak bahçeleri sayesinde de hem akşam yemeklerinizi açık hava altında yiyebileceksiniz. Yeşil ve mavinin kesiştiği yerde kurulmuş olan bu doğa ürünü evlerde yaşayacağınız eşsiz tatil deneyimi unutamayacaksınız.

Karavan

Karavan misafirlerimize aittir. Kaş Olympos Mocamp konaklama için karavan kiralamaz veya satmaz.

Kamp, 3000 metrekarelik karavan alanı,normalde 15, gruplarda ise 25 karavana varan kapasitesi ile zeytin, keçi boynuzu ve kavak ağaçlarının gölgesinde, denize 70 metre mesafede geçirebileceğiniz güzel bir tatil imkanı sağlar. Kampın içinde duş, tuvalet, mutfak, buzdolabı, çamaşırhane, bulaşıkhane, elektrik ve plaj hizmeti sunulmaktadır. Doğa ile iç içe olan kampımız tatilcilere her türlü olanağı sağlamaktadır.

Güven içinde uyuyacağınız çadırlarda her sabah sizi kuş sesleriyle güne merhaba diyeceksiniz. Geniş karavan alanlarımızda güven ve huzur içersinde doğanın kucağında bir tatil deneyimi yaşayacaksınız. Tesisimizdeki olanakların zenginliği sayesinde denizin keyfini, güneşin tadını çıkartırken karavan tatilini konforlu ve rahat geçireceksiniz.

Camping – Çadır

Çadır misafirlerimize aittir. Kaş Olympos Mocamp konaklama için çadır kiralamaz veya satmaz.

Çadır yerlerinin tamamı zeytin ve keçiboynuzu ağaçları altındadır. 70-80 tane çadır kurulmasına elverişli kampta duş, tuvalet, mutfak, buzdolabı, çamaşırhane, bulaşıkhane, elektrik ve plaj hizmeti sunulmaktadır. Çadır alanı deniz ile 70 metre uzaklıktadır. Doğa ile iç içe olan kampımız tatilcilere her türlü olanağı sağlamaktadır. Güven içinde uyuyacağınız çadırlarda her sabah sizi kuş sesleriyle güne merhaba diyeceksiniz.

Kaş’ın temiz ve güzel havasında gece üzerine yıldızlar örtecek ve bu görüntüyle ile uykuya dalacaksınız. Geniş çadır alanlarımızda güven ve huzur içersinde doğanın kucağında bir tatil deneyimi yaşayacaksınız. Tesisimizdeki olanakların zenginliği sayesinde denizin keyfini, güneşin tadını çıkartırken kamp tatilini konforlu ve rahat geçireceksiniz.

Olympos Mocamp Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, karavan konaklama 80 TL.

Olympos Mocamp Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, ortak kullanımlı mutfak alanı ve ekipmanları, çamaşırhane, plaj, Wi-Fi, masa ve sandalye ve ateş yakılabilir alanlar. Ayrıca 35 TL ücretle kahvaltı servisi de yapılmaktadır.


Olympos Mocamp Fotoğrafları


Olympos Mocamp Tanıtım Videosu


Olympos Mocamp Adres ve Yol Tarifi


  • Olympos Mocamp Adres : Andifli Mah. Küme Evleri No:51, 07580 Kaş/Antalyaiake)
  • Olympos Mocamp Telefon : 242 871 3130 – 534 971 8000 – 535 226 4936
  • Olympos Mocamp Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.

Bunları da Sevebilirsiniz;

Yorum bırakın