Murat Camping (Doğubeyazıt,Ağrı)

Murat Camping 1990 yılından beri murat camping isimli işletmemiz turizm ve tabiat sporları yapmaktadır senelerdir kendi bünyemizde yetiştirmiş olduğumuz deneyilmi personellerimiz ve dağcı rehbermerimizle ağrı dağı zirve tırmanışları düzenlemişşiz bu güne kadar yapmış olduğumuz organizasyonlarımızda her hangi bir dağ kazası yaşanmamıştır gelen müşterilerimiz hep bizden memnun ayrılmışlardır.

Ek olarak bölgemizde doğa va zamanı yerlerimizi kültürümüzü insanlara daha fazla tanıtmak dünya genelinde bölgemize gelen insanlara misafir perverliğimizi göstermek ve insanlarla kaynaşmak bizim hedefimizdir. Dini kitaplarda nuhun gemisinden bahsediliyor ve nuhun gemisinin ağrı dağında olduğuna inanan insanlar için ağrı dağının mukaddes bir dağ olduğuna inanılmaktadır insanoğluı sorunsuz bir şekilde ağrı dağına götürmek, zirve yapmış oldurmak bizi mutlu etmektedir.

Murat Camping Kamp Olanakları: WC, elektrik, duş, Wi-Fi, ortak kullanımlı mutfak alanı ve buzdolabı, bahçe ve dinlenme alanı, çadır konaklama yerleri, kültür ve doğa turları aktiviteleri ve otopark alanı.

Murat Camping Kamp Ücreti: Çadır konaklama 40 TL.



Murat Camping Fotoğrafları


Murat Camping Tanıtım Videosu



Murat Camping Adres ve Yol Tarifi

  • Murat Camping Adres : Ulupınar Mahallesi Sahil Yolu, Çıralı Sk, 07980 Kemer/Antalya
  • Murat Camping Telefon : +902428257026
  • Murat Camping Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.


Bunları da Sevebilirsiniz;

Yorum bırakın