Abant Yeşil Ev (Abant,Bolu)

Abant Yeşil Ev ,Bolu’nun masallar diyarı olarak adlandırılan tatil bölgesi Abant’da yer almaktadır. Abant Bahar aylarında ayrı güzel kış aylarında ayrı güzel bir yerdir. Yeşil ev diğer adıyla masal evleri de Abant’da kurulmuş ve Şirinler,Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler temalı güzel bir tesisdir.

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler… Çocukluğumuzun unutulmayan sevimli kahramanlarıydı ki hala öyleler. Bu kahramanların o şirin dünyasında vakit geçirmeyi çok isterdik. Yemyeşil bir doğa içinde Bilgin, Uykucu, Neşelinin evlerinde konaklamak ilginç geldiyse Abant Yeşil Eve gitmelisiniz.

Tesis konum itibariyle çok güzel bir yerde.Sabah kuş sesleri ve insanın ciğerlerini temizleyen havası ile uyanarak güzel bir kahvaltı eşliğinde güne merhaba diyebilirsiniz.

Abant Yeşil Ev diğer adıyla Masal evleri 14 odadan oluşmaktadır.Her odasında wc,duş ve konaklama için gerekli tüm ekipmanlar bulunmaktadır.Tesisteki odaların isimleri ise şu şekilde; Yeşil Ev, Aksırık,Meraklı Ev, Hayal Ev,Aksırık(alt), Masal Ev,Neşeli Ev,Rüya Ev,Utangaç Ev, Ağaç Ev, Uykucunun Evi,Bilginin Evi,Öfkelinin Evi odaların bir çoğunda şömine ve odaların tümünde ücretsiz Wİfi hizmeti bulunmaktadır.

Yeşil Evdeki fiyatlar ise odalara göre değişkenlik göstermektededir. Fakat fiyat aralığı 200 TL – 875 TL arasındadır.Haftaiçi ve haftasonu fiyatlarında yaklaşık olarak 50 TL-100 TL fark bulunmaktadır.Rezervasyon yapmadan gitmenizi önermiyoruz.

Bu tarz konaklama seçeneklerini yani, doğayla içiçe olan bungalow ve dağ evleri gibi seviyorsanız Bolu Dağ Evleri ve Bungalovları sayfamız ilginizi çekebilir.



Abant Yeşil Ev Fotoğrafları


Abant Yeşil Ev Tanıtım Videosu


Abant Yeşil Ev Adres ve Yol Tarifi

  • Abant Yeşil Ev Adres : Abant Yolu 5. Km, 14030 Akçaalan/Bolu Merkez/Bolu
  • Abant Yeşil Ev Telefon : +903742371149
  • Abant Yeşil Ev Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.

Bunları da Sevebilirsiniz;

Yorum bırakın