Andriake Camping (Demre,Antalya)

Andriake Camping, antik Demre Limanı’ndaki (Andriake / Myra) Akdeniz kıyılarında, çadır ve karavanlar için çok çeşitli naturel gölgelikler bulunduran, çeşitli ağaçlar, bitkiler, çiçekler ve kuşlar içinde naturel bir yerdir.Kamp alanının önünde iki soğuk dere arasında berrak bir deniz ve muhteşem bir sahil var. Andriake Camping batıya bakar, böylece sisli Kekova Adası’ndaki renkli gün batımını izleyebilirsiniz.


Coğrafi konumu sayesinde kültürel ve açık hava gezileri için mükemmeldir.
Likya Yolu, sahil boyunca göçebe köprüsünden gelir ve kamp alanına ulaşır.
Andriake Antik Limanı & Müzesi ve Kuş Parkı yalnız 10 dakikalık adım atma mesafesindedir.
Kekova Adası’na (Batık Şehir) tekne turu yapmak, Myra Antik Kenti, St. Nicholas Kilisesi, Soura, Likya Yolu ve St.Nicholas yolunda trekking yapmak, büyüleyici manzarayı seyretmek, şnorkel, yüzme, bronzlaşmak, nehirlerin kutsal suyunda yenilenmek, çamur banyosu, balık tutma, okuma , rahatlamak yahut aslabir şey yapmamak günlük rutininiz arasında olacaktır.


Göçmen Mutfağı’na sefalar getirdiniz !! Demre’nin merkezindeki seralarda yetiştirilen taze sebzelerle hazırlanan yiyecekleri bulacaksınız. Meyveler, geleneksel peynirler, yumurtalar, tereyağı, bal, kahvaltınız için köyden gelir. Geleneksel yiyecekler günlük olarak gerçek ev yemekleri tarzında hazırlanır. Yemeklerde ev yapımı yoğurt, reçel, turşu ve zeytin de servis edilir. Akşam yemeğinde yerel taze balık, tavuk ve et ile odun ateşinde barbekü hazırlıyoruz. Balık servisi mahalli balıkçılara bağlıdır.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 50 TL, çadır kiralama 65 TL.

Kamp Olanakları: Elektrik, çeşme, sıcak su, WC, barbekü, çadır kiralama, bisiklet kiralama, Wi-Fi, çamaşır yıkama hizmeti, kütüphane ve yürüyüş parkurları.


Andriake Camping Fotoğrafları


Andriake Camping Tanıtım Videosu



Andriake Camping Adres ve Yol Tarifi


  • Andriake Camping Adres : Gökyazı Mah,çayağzı (Andriake) Mevkii, 07570 Demre/Antalya
  • Andriake Camping Telefon : 242 871 3130 – 534 971 8000 – 535 226 4936
  • Andriake Camping Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.

Bunları da Sevebilirsiniz;

Yorum bırakın