Mavi Cennet Camping (Manavgat,Antalya)

Akdeniz’in Güzel Ve huzurlu Sahillerinde Rahat Ve Konforlu Bir tatil İçin Sizi Ağarlamaya Hazırız..Kızılot Bölgesinin En İyi Uzun Ve Geniş sahilına haizdir.Güneşin tüm Tonlarına sahip Olacaksınız Mavi Cennetten Kuş Bakışı Görüntüsüyle;güneşin Antalya Körfezinde nasıl Kaybolduğunu İzleyebilirsiniz.Ve Yakamozun Engüzel İzlenebilecegi Noktadır.

-Tesisimiz Denize Sıfır Olmakla birlikte Odalarımız Deniz Manzaralıdır. Odanızdan Dalgaların Sesini Dinleyebilirsiniz.

-tüm Odalarımızda Özel Banyo(Duş,wc ,24 Saat Sıcak Su),tv,klima,sınırsız Ve Kesintisiz İnternet Ağ Bağlantısı Mevcuttur.

-Müşterilerimize ait Özel Bir Mutfağımız Bulunmaktadır.

-Tesisimize ilişkin Şezlonglarımız Bulunmaktadır.

-Geniş Ve Temiz Bir Bahçemiz Mevcuttur.

-Tesisimiz Yaz-Kış Açıktır.

-Camping Yapılabilir , Çadır Kurabilirsiniz.

-Barbeku Bulunmaktadır

-Sahile Sıfır Kafe Ve Dinlenme Alanı Mevcuttur

-Kampçılar İçin Hem Sahilde Hemde Kamp Alanına Yakın Bay/kadın tuvalet, Kapalı Duş Alanı, Sıcak Su, ayrıca Mutfak Kullanıma Açıktır

-Pansiyonumuz Aile Yeridir(Tesettürli Bayanlarda Pansiyonumuzu rahatlıkla Kullanabilirler)

Yukaridaki Tüm İmkanlarimizdan Kampçilarimizda Faydalanabilmektedir.

Manavgat

Antalya İlinin 2. Büyük İlçesidir.özellikle Pazartesi Günleri Kurulan Ve Çsafha turistik Beldelerinden Gelen Turistlerin Rağbet etmiş olduğu Bölgenin En Büyük Pazarında Her Türlü Alışveriş İmkanı Mümkündür.Manavgat’ın 5 Km Kuzeyindeki Manavgat Şelalesi İlçenin En Çok İlgi Gören gezinsel Yerlerinin başında Gelmektedir.şelalenin hemen Yanında Kurulu Tesisilerde Biryandan Şelaleyi İzlerken diğer yandan suni Su Havuzlarının İçerisinde Yürüyebilirsiniz.Ek olarak Manavgat Irmağı Üzerinde Şelaleye Ve Akdenize meydana getirilen Bot Turları İle Irmak Üzerinde Geziye Çıkarak Keyifli Dakikalar Geçirebilirsiniz.Ek olarak Manavgat Köprülü Kanyonda Rafting Yaparak keyifli anlamış olur Yaşayabilirsiniz…

Side

Side Manavgat’a 5 Km Mesafede Antik Çağların İzini Taşıyan Yarımada Şeklinde Bir Sahil Kasabasıdır. Özellikle Avrupa Ülkelerinden Gelen Turistler İle Manavgal İle beraber Nüfusu yaz aylarında 3 Katına Çıkmaktadır.Eski Rom sürecinin İzlerini Taşımaktadır.Side Antik Tiyatrosu Pamphylia Tiyatroları arasında Türkiyede En Büyüğüdür.Apollon Tapınağı Ve Kalıntıları İse Side’nin Simgesi Durumundadır.Side’nin Denizle buluşmuş olduğu Bir Köşede Yer Alır.Ek olarak Side Otogarı Ve Çarşısı arasında Uzanan Sütunlu Yol İle birlikte Bu Yolun sonucunda Ve Sidenin Girişinde yer alan Side Müzesi Önemli Antik Eserleri Barındırmaktadır.Ek olarak Side Mevcut Aqua Park Disko Ve Barları İle Eğlence Ve Gece hayatının Önemli Merkezlerinin başında gelir.

Kamp Ücreti: Çadır konaklama 35 TL, karavan konaklama 100 TL, oda konaklama 220 TL.

Kamp Olanakları: WC, duş, elektrik, Wi-Fi, sıcak su, ortak kullanım alanı, denize girilebilir alan, ücretsiz otopark ve restoran. Ayrıca 30 TL ücretle kahvaltı ve 50 TL ücretle akşam yemeği servisi bulunmaktadır.


Mavi Cennet Camping Fotoğrafları


Mavi Cennet Camping Tanıtım Videosu


Mavi Cennet Camping Adres ve Yol Tarifi

  • Mavi Cennet Camping Adres : Kızılot Mahallesi Sahil Küme Evler No:22, 07610 Manavgat/Antalya
  • Mavi Cennet Camping Telefon : +905337179532
  • Mavi Cennet Camping Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.

Bunları da Sevebilirsiniz;

Yorum bırakın