Rahmi’s Camping (Adrasan,Antalya)

Hostelimiz yalnızca medeni insanlara, doğaya saygısı olan , çsafha bilinci olan konuklara açıktır. Okuyan, düşünen üreten arkadaşlarımızı bekliyoruz. Tabiat sevgisi olmayan bireyde insan sevgisinin olmayacağına inanıyoruz. Binlerce yıllık uygarlık geçmişinin mirasını günümüze kadar saklayan bu eşşiz coğrafya üzerinde, üstünde yaşadığımız toprağın tüm insanlığa ait bulunduğunun bilincinde olarak , organik yapıyı bozmadan da yaşam alanlarının var olabileceğini kanıtlamak için varız. Ülkemizin , sahillerinin , ormanlarının gezim adına hızla betonlaştırıldığı süreçte, alternatiflerin varolabileceğini hostelimize geldiğinizde görmüş olacaksınız..

Plajda hostelimize ait , ücretsiz yararlanabileceğiniz şezlong ve güneşlikler, Adrasan’da denizle ormanın buluşmuş olduğu noktadayız.Tüm konaklama birimlerimiz ağaç kütüklerinden inşa edilmiştir. Mimarimiz, hostel’in bulunmuş olduğu doğa ile içiçe geçmiş, birbirini tamamlar niteliktedir. 20 farklı büyüklükte hepsi banyolu ve balkonlu konaklama birimimiz var. Kondisyon parkuru, basketbol , voleybol sahası hostelimiz içinde özgün yapısı ile yer almaktadır. Tarihi Likya yolu üzerindeyiz. Dileyen konuklarımızın dalış, olta avcılığı ,günü birlik tekne turları, tabiat ve ören yürüyüşleri benzer biçimde etkinliklere katılmasını sağlıyoruz. Sebzelik ve fidanlarımızı sulamak için kullandığımız, göz havuzumuz… Farklı formatlarda, yiyecek ve oturma grupları hostelimiz içine serpiştirilmiştir. Dileyen konuklarımız, diledikleri tarzda, ızgara yapabilir.

Türkmen kilimleri serpiştirilmiş ahşap köşklerde yer minderleri, hamaklar, tomruk oturma grupları,

Ahşap sundurma korumalı iskemle ve masalar, kütük salıncaklar,

Kitap okuma köşeleri,

Kamp ateşimiz her akşam yanar.

Tavla, satranç köşeleri.

Denizin iyotlu kokusunu ormanın zenginleştirdiği oksijen ile beraber içinize çekerken , ağaçların sessiz çığlıklarını duyacak , binlerce yıllık anadolu uygarlıklarının bize miras bıraktığı zamanı dokuyu görmüş olacaksınız. Kirletilmemiş ve dingin maviliği ile Adrasan Koyu cenneten bir köşe. Kiminin ortasından ağaç gövdesinin geçmiş olduğu kütük evler Konuklarımız, hostelimizde kendi evlerindeymişcesine rahat davranabilir, mutfağımızı kullanabilirler hostelimiz self servistir.Tüm konuklarımıza sabah kahvaltısı, akşam yemeği. Kendinizi evinizde hissedebilirsiniz. 4000 metrekarelik alan üzerine kurulu işletmemiz; yaz boyunca Adrasan’ın bir başka güzel olduğunu, Adrasan’ın tüm naturel güzellikleri ile yeryüzünün bozulmamış, kirletilmemiş azca sayıda coğrafyadan biri olduğunu konuklarına göstermek için heycanlıyız.

Yağmurun çam ormanları ile buluşmuş olduğu, toprakla selamlaştığı mevsimde bir başka, güneşin denize ışıltısını ,sıcaklığını sunmuş olduğu mevsimde bir başka…. Görülesi değil yaşanası topraklar… Çam ağaçlarını ve keçi boynuzu ağaçlarının altında çadır alanımız mevcuttur.

Elektrik,su,wc,duş hizmeti verilmektedir. Karavanıyla gelecek olan konuklarımıza da aynı hizmetler verilmektedir.

Dağ evi, orman evi, çiflik evi , yayla evi, deniz evi, köy evi,niteliklerini taşımaktayız.

Rahmi’s Camping Olanakları

♦ Ücretsiz açık büfe kahvaltı
♦ 30 otel odası (banyo,tuvalet, klima)
♦ Günlük kat hizmetleri
♦ Plaj yakınında
♦ Restoran ve bar, oturma salonu, bahçe
♦ Çamaşırhane
♦ Belirli saatlerde açık resepsiyon
♦ Lobide ücretsiz kablosuz internet
♦ Ücretsiz otopark
♦ Çadır ve karavan alanı


Rahmi’s Camping Fotoğrafları

Rahmi’s Camping Adres ve Yol Tarifi


  • Rahmi’s Camping Adres : Adrasan, 07350 Kumluca/Antalya
  • Rahmi‘s Camping Telefon : +902428831220
  • Rahmi’s Camping Konum:Yol Tarifi için Konum bağlantısına tıklayın.

Bunları da Sevebilirsiniz;

Yorum bırakın